4% bijtelling, en geen wegenbelasting.

Met de smart electric drive kies je niet zomaar een elektrische auto. Je kiest de elektrische auto die perfect bij je past: een tweezitter, vierzitter of cabrio. Want als enige autofabrikant biedt smart alle modellen ook met elektrische aandrijving aan. Elk model is een echte smart: dynamisch en wendbaar voor perfecte rijeigenschappen in de stad. De elektromotor levert een dynamisch acceleratievermogen, en dat merk je al meteen op de eerste meters. In het voorjaar van 2017 is het zover: dan staan de nieuwe smart electric drive-modellen bij het verkooppunt.

 


 

De eerste impressies van de nieuwe smart electric drive.

 

De eerste impressies van de nieuwe smart electric drive.

Wie een nieuwe weg voor de weg door de stad zoekt, heeft lef, ideeën en innovatiekracht nodig. Dat deze in het DNA van het merk verankerd liggen, heeft smart keer op keer bewezen – vooral met de smart fortwo. Ontworpen als ultracompacte, elektrische stadsauto, verovert de tweezitter van smart als electric drive van de vierde generatie binnenkort de steden.

En dit model staat niet op zichzelf: als enige fabrikant ter wereld biedt smart alle modellen ook met elektrische aandrijving aan.


smart fortwo electric drive
– stroomverbruik (gecombineerd): 12,9 kWh/100 km, CO2-emissie (gecombineerd): 0 g/km. Staat open voor de energie van de stad.

Alle elektrische auto's zijn vrijwel geruisloos. En waar kun je dat beter beleven dan in een cabrio? Het is een uitzonderlijke ervaring om niet meer dan een zacht geruis te horen terwijl je met geopend dak geniet van het stadse leven. Daarom is het des te verbluffender dat de smart fortwo cabrio electric drive de enige elektrische cabrio op de markt is.


smart fortwo cabrio electric drive
– stroomverbruik (gecombineerd): 13,0 kWh/100 km, CO2-emissie (gecombineerd): 0 g/km.

 Power voor vier.

Een echte e-volution: de nieuwe generatie elektrisch aangedreven modellen is niet alleen als tweezitter leverbaar, maar ook als vierzitter. Met de smart forfour electric drive staan alle deuren voor je open: je kunt je rijplezier met maar liefst drie passagiers delen. Voor afdoende ruimte zorgen bovendien de innovatieve readyspace stoelen achter, die eenvoudig en snel kunnen worden weggeklapt.


smart fourfour electric drive
– stroomverbruik (gecombineerd): 13,1 kWh/100 km, CO2-emissie (gecombineerd): 0 g/km.

 Heb je een vraag over de smart electric drive?.